Overal zijn geschikte ladders voor

Ladder

Wat voor werkzaamheden je ook moet doen, er is altijd wel een geschikte ladder voor te krijgen. Van een eenvoudig schilderwerkje in huis, tot het schoonmaken van de slaapkamerramen op de 1e etage. Kijk je in de webshop van vdsteenxxl.nl dan heb je een enorme keuze aan ladders, zelfs ladders voor in het magazijn kun je in de webshop kopen. Wist je dat er ook ladders bestaan die van kunststof zijn gemaakt, op deze manier vind je altijd de ladder die je nodig hebt voor je klus.

Ladder

Voor professionals en klussers

Doe je af en toe maar een klusje thuis, dan heb je geen ladder nodig die een professional ook gebruikt. Heb je hem iedere dag nodig, om bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden uit te voeren dan moet je een professioneel exemplaar hebben. Bij vdsteenxxl hebben ze in het assortiment vast de ladder die je zoekt en waar je al je werkzaamheden mee kunt doen. Kijk rustig rond en maak je keus zodat je veilig en goed kunt werken.

Handig je fruit plukken

Heb je mooie fruitbomen in je tuin staan en wil je daar letterlijk de vruchten van plukken, dan is een snoeiladder een goede ladder om dit mee te doen. De ladders zijn tevens ontworpen om ook andere tuinwerkzaamheden te doen, de voet aan de onderkant van de trap is breed uitlopend. Hierdoor heb je nog meer stabiliteit tijdens het plukken van fruit bijvoorbeeld, maar je kunt de ladders ook gebruiken voor het snoeien van de bomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *