Mogelijkheden met gripzakje

gripzakje

De boel opruimen en ordenen, daar heb je tijd voor op de donkere en regenachtige dagen. Een heleboel kun je weggooien of geef je een tweede leven, omdat je graag duurzaam bezig bent. Toch zijn er altijd spullen die je wilt bewaren. Deze spullen kunnen geordend in een gripzakje worden gestopt. Het fijne van deze opbergmethode is, dat je er op kunt schrijven wat erin zit als je kiest voor de zakjes met schrijfvlak. Ze zijn doorzichtig en hebben een fijne sluiting, dat geldt ook voor de standaard uitvoering. Niet langer rommel en een chaotische boel in je kastlades, zodat je een uur bezig bent met zoeken. Als je kiest voor deze manier van opruimen heb jij in no time gevonden wat je nodig hebt. Al dat zoeken is toch jammer van die verloren tijd.

gripzakje

Gripzakje voor de hobbyist

De hobbyist is blij met deze manier van opbergen. Het gripzakje zorgt ervoor dat zelfs de kleinste spullen keurig bewaard blijven en niet onvindbaar worden of in de stofzuiger belanden. Er zijn verschillende uitvoeringen en ze hebben allemaal grote voordelen:

  • Met schrijfvlak en zonder
  • Doorzichtig
  • In diverse maten verkrijgbaar
  • Eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te openen, te sluiten en opnieuw te gebruiken door de druksluiting
  • Het perforatiegat zorgt ervoor dat je de gripzakjes kunt ophangen
  • Handig voor kantoorartikelen, in de keuken, voor de hobbyist

Tip: is dit een leuke surprise voor het feest van Sinterklaas? Je kunt deze opbergzakjes cadeau doen met of zonder dat je er iets in doet. Zeer betaalbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *