Hier moet je op letten als je jouw restaurant in Breda wilt verbouwen

De afgelopen tijd is voor veel ondernemers en restauranteigenaren niet de leukste periode geweest. Doordat er veel problemen waren met de pandemie in de wereld heeft de overheid er voor gekozen om veel bedrijven te sluiten. En dit gaat ten kosten van de omzet. Ben jij nu een restauranteigenaar in Breda? En wil je jouw gasten verwelkomen in een nieuwe sfeer als je weer open mag? Lees dan snel door!

De belangrijkste zaken eerst

Wij kunnen goed begrijpen dat je keuzes moet maken. Waar investeer je wel in en waar niet in. Zeker nu je restaurant al een tijd verplicht dicht is gehouden zal het budget flink naar beneden gehaald zijn. Daarom doe je er verstandig aan om goed te kijken naar wat je geld naar toe zou moeten. Ik vertel er meer over.

Licht

Wat nog wel eens wordt vergeten is dat licht ontzettend belangrijk is voor een goede sfeer. En dit is echt een onderschat onderdeel. Want als de sfeer er goed in zit kan dit voor nog meer omzet zorgen. Gasten die zich prettig voelen in jouw restaurant willen langer blijven en drinken daardoor ook nog een paar extra drankjes. Investeer daarom dus ook in goede lampen die een prettige sfeer uitstralen. Een handig lichtplan is zeker geen overbodige luxe.

Interieur

We zien regelmatig dat het interieur er in restaurant niet goed uitziet. Dit komt meesstal doordat gasten vrij grof omgaan met banken en stoelen. Hierdoor zien we dat stoffen er niet meer zo goed uitzien als eerst waardoor je wel eens gaten tegenkomt. Dit zorgt direct voor een mindere ervaring bij je nieuwe gasten. Google dan eens op “Meubelstoffeerder Breda” en bel dit bedrijf direct even op. Grote kans dat ze je op korte termijn kunnen helpen met een fris interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *