Gezichtsverzorging

Een goede gezichtsverzorging begint bij het wassen van jouw gezicht

Door je gezicht te wassen worden vuil, oliën en microben verwijderd die zich verzamelen en je poriën groter maken. Je moet daarom je gezicht wassen als je wakker wordt om vuil en olie te verwijderen, en nog een keer als je naar bed gaat om cosmetica die door de dag heen is gaan mengen met heel wat vuil te verwijderen. Je zou je gezicht ook moeten wassen nadat je hebt gezweet of gesport. Ik denk dat je je wel eens afvraagt waarmee je jouw gezicht nauw moet wassen en wat allemaal het best is voor jouw gezichtsverzorging. Je kan beginnen met het gebruiken van een milde gezichtsreiniger die niet zo ruw is voor je huid. Zo heb je ook heel veel gezichtsverzorgings producten die zijn gemaakt met 95% natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke sulfaten. Je kiest er natuurlijk wel zelf voor welke gezichtsverzorgings producten het best bij jou passen.

Zorg ervoor dat je voldoende slaapt

Geloof het of niet slapen is heel essentieel voor een goede gezichtsverzorging. Ons lichaam heeft elke nacht 7 tot 9 uren rust nodig om te herstellen. Het is alsof we elke nacht langs de bron van de jeugd gaan, omdat onze huid ongebruikt collageen aanmaakt als we rusten. Om een sterke slaaphygiëne te behouden, raden specialisten aan een betrouwbaar rustplan op te stellen en ervoor te zorgen dat je je in een koele en rustige omgeving bevind. Bouw dertig minuten in jouw schema om even te ontspannen voordat je naar bed gaat, dit is vaak een geweldige tijd om je gezicht te wassen. Dit zorgt dan voor een heerlijke nachtrust en gaat je lichaam aan het werk op jouw gezicht weer te herstellen.

Drink genoeg water

Het drinken van water versterkt de huid van binnenuit. Een uitgedroogde huid kan hinderlijk zijn en lijntjes in jouw gezicht herkenbaarder maken. Bovendien kan het ook zorgen voor een toenamen van donkere cirkels rond jouw ogen en neus . Van alcohol en koffie krijg je een uitgedroogde huid. Het drinken van overvloed aan water houdt de huid gehydrateerd en kan je huid een stevige glans geven. Het eten van natuurlijke producten en groenten, sporten en rust kunnen allemaal helpen om de huid gehydrateerd te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *