Ga voor de goede match

civiele techniek

Het valt niet mee als je afgestudeerd bent als ingenieur om dan direct de goede richting te kiezen in de civiele techniek, je weet nog niet precies wat je kwaliteiten zijn en waar je die kunt ontplooien. Bij bouwhuysch zorgen ze ervoor dat je altijd op de goede plek zit, dat je doet waar je goed in bent. Hierdoor kun je nog meer van jezelf laten zien, maar ook door te werken aan de punten waar je nog niet zo goed in bent. Zo wordt er ontdekt waar jij op zijn plaats bent en lekker bij voelt.

civiele techniek

Wat als je niet op zijn plek zit?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je merkt dat je niet tot ontplooiing komt bij je werkgever, het netwerk van Bouwhuysch in de civiele techniek is gelukkig groot. Hierdoor liggen er misschien kansen bij een andere werkgever of een schitterend project om te doen, gelukkig zit je nergens vastgeroest en heb je kansen om te zoeken wat je echt leuk vind om te doen. Samen gaan we ontdekken waar jij je goed voelt, waar je de toekomst in wil gaan en ijzersterk wordt in je kwaliteiten.

Kies een project om aan mee te werken

Het is een droom van iedere beginnende ingenieur om mee te werken aan de mooiste projecten in de civiele techniek, bij Bouwhuysch krijg je deze kans ook. Ondertussen kun je erachter komen in welke richting je wilt, of je het maximale uit jezelf kunt halen want daar draait het uiteindelijk om. Je loopbaan moet een uitdaging blijven, door steeds meer uit jezelf te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *