Een mooi afscheid op de werkvloer

Een vertrekkende collega is natuurlijk niet leuk. En het is zeker niet leuk als je ook een leuk en persoonlijk afscheidscadeau moet verzinnen. Dit is namelijk niet zo makkelijk als het klinkt. Want wat voor een cadeau staat gelijk aan de uren hard werk die uw collega in uw bedrijf heeft gestopt en de fijne sfeer die ze altijd meebrengen. Plus hoe zorgt u dat een cadeau echt persoonlijk is en altijd een herinnering geeft aan uw bedrijf? Wij denken een goed antwoord voor dit dilemma te hebben gevonden bij bronzen beelden van artihove. 

Maar waarom een brons beeld?

Maar waarom zou u een brons beeld als cadeau geven? Een brons beeld geeft een herinnering aan een vaak alledaagse gebeurtenis. Het is hierdoor een perfect cadeau voor onder andere geboortes, een jubileum, een verjaardag, een diploma uitreiking of zoals nu een vertrekkende collega. Doordat de beelden een alledaagse gebeurtenis tonen creëert het een herinnering aan degene die het cadeau ontvangt. Dit zorgt natuurlijk ook voor een persoonlijke touch bij het cadeau. Ook kan je deze persoonlijke touch versterken door een motivatie op het beeld te zetten. Door de mix van zowel herinneringen en persoonlijke touches is een bronzen beeld een perfect cadeau voor een vertrekkende collega. En zelfs als u momenteel geen vertrekkende collega hebt is het leuk om voor een gelegenheid een bronzen beeld te geven. Dit doordat het een aanwinst is voor iedere huis of tuin door de persoonlijke allure die eromheen zit.

Waarom een beeld van ‘brons’?

Maar wat is brons precies? Brons is wetenschappelijk gezien een legering tussen koper en tin. Het tingehalte in brons verschilt tussen de 10 en 30 procent. Maar brons is ook erg belangrijk in een historisch oogpunt. In de bronstijd werden door de mens veel voorwerpen van brons gemaakt. Het is hierdoor ook het eerste echte metaal dat werd gebruikt in de lage landen. Het verving hierdoor ook steen en paleolithicum. Het is daardoor een sterk metaal met een rijke historie. 

Hoe kan ik het persoonlijker maken?

Zoals gezegd kunt u een persoonlijke touch aan het beeld geven door een motivatie op het beeld te schrijven. Dit geeft een erg persoonlijke touch aan het cadeau. Ook is het toevoegen van een motivatie in een tekstplaatje een erg makkelijk proces. De winkels die wij hebben bekeken voor dit proces hebben de optie om bij het bestelproces een gewenste tekst in te voeren. Wanneer u deze heeft ingevoerd heeft u ook de optie om het lettertype of de lettergrootte aan te passen. Oftewel het enige waar u echt moeite in moet steken bij dit proces is correct spellen. Verder hebben veel winkels ook de mogelijkheid om een logo in het tekstplaatje plaatsen. Dit is natuurlijk ook leuk als herinnering aan het bedrijf. 

Heeft u dus een vertrekkende collega en wilt u een persoonlijk en leuk afscheidscadeau? Dan raden wij aan om naar opties voor bronzen beelden te kijken. Niet alleen omdat het erg origineel is maar ook omdat u het zo persoonlijk kan maken als dat u zelf wilt. Dit doordat er natuurlijk meerdere soorten bronzen beelden zijn die andere alledaagse momenten representeren, maar ook door de persoonlijke boodschap die u kunt achterlaten in het tekstplaatje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *